Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Táplálékkiegészítők képes leírás - Nagykereskedelem.tlap.hu
részletek »

Táplálékkiegészítők - Nagykereskedelem.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: nagykereskedelem.tlap.hu » Táplálékkiegészítők
Keresés
Találatok száma - 6 db
Vércsepp analízis vizsgálat

Vércsepp analízis vizsgálat

Sok fajta mérés van, amivel az egészségi állapotunkra próbálnak felméréseket készíteni! Antioxidáns mérés scanner kék fénnyel, biorezonancia vizsgálat stb! Ezekkel csak az a baj, hogy mind hiten alapul! Elhiszem, hogy az a szám, érték azt jelenti, amit a mérő szakember állít! Nem beszélve az olyan 'vizsgálatokról', ahol pld. 30 másodpercig kell a kezünk két fém golyóra tennünk, és egy állítólagos program végigfut a testünkön és egy 30 oldalas beszámolót nyomtat a testünk minden szervének állapotáról! Persze mindezt azért, hogy utána ellehessen adni a több százezres terméket, ami majd meggyógyít! A vércsepp analízis vizsgálatban az a jó, hogy a vizsgált személy mindent lát a monitoron, és maga is meggyőződhet arról, hogy milyen a vére, annak alkotórészei, és állapota! Egzakt és egyértelmű képet mutat a vérünk, testünk egészségi állapotáról, és a betegségek okait segít megtalálni! Vércsepp analízis vizsgálat.

Biyovis étrend-kiegészítők

Biyovis étrend-kiegészítők

Webáruházunkban nagy választékban talál különböző étrend-kiegészítőket és az egészséget elősegítő bio és öko termékeket. A Biyovis termékcsaládnak egyre több elkötelezett híve van, hiszen a hagyományos, és gyógyszertári készítmények után lassan elfordulnak a természetes és mégis hatékony bio termékek felé. Regisztráljon Ön is, mint partner, egyszerű online ügyintézéssel, és azonnal diszkont árak mellett vásárolhat. Ráadásként, most nagykereskedelmi partnereink számára ingyenes megjelenést is biztosítunk az interneten, országos bolthálózatunkban.

Ganoderma kávé

Ganoderma kávé

A DXN Linghzi feketekávé 2 az 1-ben egyedi recept alapján, a legjobb minőségű arabica instant kávéból és ganodermakivonatból készül. A DXN Linghzi feketekávé cukormentes, és azok számára is ajánlott, akik csökkenteni kívánják a szervezetbe bevitt cukor mennyiségét. Erősen javasolt a tasakot felezni az átlagos kávéfogyasztóknak mert egy erős kávéról van szó! Ízesiteni tetszés szerint lehet max 80 fokos nem forrásban lévő vízbe vagy tejbe rakva!

Nutrizhi

Nutrizhi

Ganoderma, gyógynövény, Kávé, Egészség, MLM, Online hálózatépítés, Passzív jövedelem, Pecsétviaszgomba, Táplálékkiegészítő, Fogkrém A DXN büszkén mutat be egy újabb egészséges és tápláló italt Önnek, a DXN NutriZhi-t, egy olyan szója- és malátakeveréket, ami első osztályú szójababból és Ganoderma Mycelium kivonatból készült. Egészségre jótékony hatású tápanyagokban (lecitinben, omega 3-ban, omega 6-ban, kalciumban, vasban, A, C és E vitaminban) gazdag.

DXN Lions Mane

DXN Lions Mane

DXN Lions Mane. Oroszlánsörény gomba - gyógygomba készítmények az Ön egészségéért!Lion's Mane (Hericium erinaceus) az egyik leghíresebb gomba a keleti történelemben és a hagyományokban, gyógyászati célokra használják Kínában és Japánban évszázadok óta. A legenda szerint akik rendszeresen fogyasztják a gombát acél idegeik lesznek és kiváló memóriájuk mint egy oroszlánnak! Az oroszlánsörény gomba rendkívül tápláló és értékes növény, melyet Kínában és Japánban sok száz éve ismernek. Szinte az összes fontos aminosavat tartalmazza, emellett tápanyagokban, ásványi anyagokban, poliszacharidokban,

Cordyceps kapszula

Cordyceps kapszula

DXN Cordyceps kapszula. A kinai sportolók titka! Teljesítménynövelés doppimg nélkül! Cordyceps kapszula A DXN Cordyceps kapszula 100%-ban tartalmaz Cordyceps sinensis-t. Bőségesen tartalmaz tápanyagokat és olyan bioaktív vegyületeket, mint a cordycepicsav, a cordycepin, az aminosav, a glutaminsav, poliszacharidok, B12-vitamin stb. A DXN Cordyceps kapszula értékes étrend-kiegészítő, mely elősegíti a szervezet állóképességének és ellenálló képességének erősödését.

Tuti menü