Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Méteráru nagykereskedelem képes leírás - Nagykereskedelem.tlap.hu
részletek »

Méteráru nagykereskedelem - Nagykereskedelem.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: nagykereskedelem.tlap.hu » Méteráru nagykereskedelem
Keresés
Találatok száma - 6 db
Bubulakovo méteráru webáruház

Bubulakovo méteráru webáruház

Rövid-, és méteráru webáruházunkból kizárólag hivatalos vállalkozások regisztrálhatnak és rendelhetnek. Érvényes adószámát a regisztráció során meg kell adnia, és mi egy rövid ellenőrzés után visszaigazolunk Önnek és már le is adhatja rendelését. Ha varrodát, műhelyt, ruhatervező iskolát vagy textilekkel foglalkozó céget működtet, akkor ajánljuk szíves figyelmükbe cégünket. Minden típusú anyagot megtalálhat webshopunkban. Magyarországra történő szállítás esetén a kézbesítési idő 3 nap, 25.00 Ft feletti vásárlás esetén pedig ingyenes.

K-ELME méteráru kis és nagykereskedelem

K-ELME méteráru kis és nagykereskedelem

K-ELME kis és nagykereskedelmi üzletünk vár mindenkit aki szeretne méterárut vásárolni. Honlapunkon áttekintheti termékeinket. Megtalálja telefonszámunkat és e-mail címünket. Két boltunk mindenkit vár szeretettel. Szüksége van lakásába lakástextíliákra, azt is megtalálja nálunk. Különböző szabadidő anyagaink vannak. Ha bármilyen méterárúra van szüksége keressen fel minket. Alkalmi ruhákhoz is talál alapanyagokat cégünknél. De bármi amire szüksége lehet megrendelhető csak egyeztessen velünk telefonon.

Variotex kft.

Variotex kft.

Variotex Kft. 1113 Budapest, Karolina út 17/B. Vevőparkolónk bejárata a Daróci u. felől! Tel/fax: +36-1 365-1390 +36-1 209-2616 +36-1 385-1503 Mobil: +36-30 9509-971 E-mail: variotex@variotex.hu Nyitva tartás Hétfő-csütörtök: 8:00-16:00 Péntek: 8:00-14:00 Szombat-vasárnap zárva

TEXTEAM Kft.

TEXTEAM Kft.

Bemutatkozás A TEXTEAM Kft. 1989-ben jött létre azzal a céllal, hogy a cég méteráru kereskedelemmel foglalkozzon és a hazai felsőruházati piacon meghatározó szerepet töltsön be. Termékkínálatunk igen széles skálájú, a felsőruházati alapcikkektől (minimatt, selyem, bélés, szatén, vászon, vetex, pafix, stb) az extravagáns, divatos textíliákig (női különleges szövetek, alkalmik) szinte minden megtalálható. Társaságunk stratégiája néhány éve a minél szélesebb árukínálat kialakítása, ezért jelenleg is több mint 400 különféle árut tartunk készleten. Árukészletünk a piaci igényeknek megfelelően folyamatosan rugalmasan változik. A TEXTEAM Kft. két budapesti nagykereskedést üzemeltet. A cég központja a XIII. ker., Zsinór u. 32-34. szám alatt van, míg a kihelyezett nagykereskedése a VI. ker., Szondi u. 61. szám alatt működik.

Lakástextil Nagykereskedelem

Lakástextil Nagykereskedelem

Akciós textil termékeink melyek alacsony áraikkal kedveltek partnereink körében: pamut-poliészter mintásvászon, 100%pamut mintás vászon, nyers pamutvászon, fehér pamutvászon, fehér pamut-poliészter vászon.

Ecotextil Bt.

Ecotextil Bt.

Cégünk az Ecotextil 1996-ban alakult. Célunk a minőségi női és férfi konfekciót gyártók megfelelő anyaggal történő ellátása volt. Az évek folyamán a megcélzott vásárlói réteg és ennek megfelelően az árukínáltunk is folyamatosan átalakult, a magasabb minőségű és különleges méteráruk irányába. Jelenleg mintegy húsz, elsősorban olasz, valamint spanyol és svájci textilgyártó céggel dolgozunk. Ezek áruit folyamatosan tartjuk raktáron. Így állandóan kapható: hernyóselyem, shantung, különleges brokát, kasmír kabátszövet, selyemszatén, esküvői anyag , mintás hernyóselyem, valamint Super 120'S és Super 150'S minőségű gyapjúszövet, nagy választékban. Emellett rendelhető kollekcióink is vannak. Ennek megfelelően vevőköreink főleg divattarvezőkből, méretes és esküvői szalonokból, iparművészekből, kisszériás készítőkből, szabóságokból, színházi jelmeztervezőkből áll, de partnereink a szakirányú iskolák és az Iparművészeti Egyetem tanárai és hallgatói is.

Tuti menü