Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Függöny nagykereskedelem képes leírás - Nagykereskedelem.tlap.hu
részletek »

Függöny nagykereskedelem - Nagykereskedelem.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: nagykereskedelem.tlap.hu » Függöny nagykereskedelem
Keresés
Találatok száma - 7 db
Függöny nagykereskedelem

Függöny nagykereskedelem

Laguna Lakástextil Nagykereskedés - Kitűnő gyártók legújabb modelljei a legkedvezőbb árakon, folyamatos akciókkal. A lakástextil nagykereskedelem, ezen belül a függöny nagykereskedelem olyan tevékenység, amely sok örömet okoz a Laguna Lakástextil Kft. munkatársainak. Minden évben, minden idényben türelmetlenül várjuk a gyárak újdonságait, hogy meglássuk közöttük az igazit. Szeretjük felfedezni a meghökkentően szépet, a jól használhatót. Leginkább mégis azt a terméket keressük amely nem csupán színével, formájával, anyagával, hanem eladhatóságával is belopja magát a kiskereskedők szívébe. Az esztétikai élmény és a forgalom követelményei egyaránt befolyásolják kollekciónk összetételét. Ám a kiválasztás csak a kezdet. A lakástextil nagykereskedelem nem más, mint híd a gyártók és a kiskereskedők között, melyen követelmény az egyszerű és gyors átkelés.

AHA - Függöny, függönybojt, függönyelkötő

AHA - Függöny, függönybojt, függönyelkötő

Az AHA - At Home Art lakberendezéssel, lakástextillel és ajándékokkal foglalkozik. Termékeink között megtalálható párna, ágyterítő, ágytakaró, szőnyeg, rongyszőnyeg, tányéralátét, asztali futó, átvető, asztalterítő, függöny, váza, abrosz, fürdőszobaszőnyeg, szappanadagoló, ajándék, ajándéktárgy, függönybojt, függönyelkötő, ajándék ötletek, törölköző, kötény, edényfogó, kesztyű, tányéralátét szett, futó szett. Ajándékozzon lakberendezési kiegészítőket és ezzel praktikus és használható ajándékot adhat legyen szó karácsonyról, születésnapról, húsvétról vagy bármely ünnepről, megtalálja a megfelelőt rokonai és ismerősei számára!

Szalagfüggönyt a gyártótól

Szalagfüggönyt a gyártótól

A szalagfüggöny korszerű és divatos termék, amely elegáns megjelenést kölcsönöz bármilyen belső térnek, továbbá mozgatásával az elvárásoknak megfelelő mértékben szabályozható a belső térbe jutó fény mennyisége is. A lamellák anyaga nagyon sokféle lehet, ezáltal téve lehetővé azt, hogy Ön bármilyen stílusú berendezéshez kiválaszthassa a hozzá leginkább illő szalagfüggöny anyagot a rendelkezésre álló bőséges színválasztékból. A fényáteresztés nagyságát nagyban befolyásolja a lamellák szövésének sűrűsége, színe, illetve anyagminősége.

Bevlo Exkluziv Lakástextil

Bevlo Exkluziv Lakástextil

Tavasz és ősz, a lakásdivat nagy időszakai: partnereink ilyenkor mutatják be a következő hat hónap lakástrendjeit meghatározó színeket, struktúrákat, formákat. Nagy izgalom és várakozás előzi meg minden egyes kollekció bemutatását. Itt és most átfogó képet kaphat a tervező az éppen aktuális trendekről.

Rövidáru Nagykereskedés

Rövidáru Nagykereskedés

Rövidáru nagykeráron Magyarország egész területén. A www.rovidarunagyker.hu webáruház elsősorban, rövidáru kereskedelemmel foglalkozik. Termékskálánkat vásárlóink igénye alapján folyamatosan bővítjük. Cégünk, 2008 közepétől aktív szereplője a kereskedelmi-gazdasági életnek. A folyamatos változásokat és a piac igényeit szem előtt tartva igyekszünk megfelelni ügyfeleink elvárásainak. Termékeink összeállításakor, áraink kialakításakor az elsődleges szempont az volt, hogy partnereink naprakész és versenyképes információk birtokában hozhassák meg a számukra legmegfelelőbb és legjobban profitáló üzleti döntéseket. Észrevételeiket, javaslataikat szívesen vesszük, lehetőség szerint teljesítjük. Kollégáink minden esetben az Online kapcsolat felvételt részesítik előnyben. Minden termékünk Online megrendelhető, ennek köszönhetően jóval a piaci árak alatt tudunk maradni, a magas termékminőség mellett.

Firhang Kft

Firhang Kft

A 2010 tavaszán fennállásának 20. évfordulóját ünneplő Firhang Kft. paksi központtal, családi vállalkozásként van jelen a magyar lakástextil-nagykereskedelem piacán. Cégünk elsősorban exkluzív lakástextíliák és függönyvarrási kellékek importjával foglalkozik. Termékkínálatunkat Ausztriából és Németországból, a legmagasabb minőségi kategóriából állítjuk össze. Fényáteresztő függönyeinket, különleges dekoranyagainkat és bútorszöveteinket minta utáni értékesítéssel, országszerte kiterjedt viszonteladói hálózatunkon keresztül forgalmazzuk, de cégünk nagy lakberendezési áruházaknak is szállít.

Elizabeth

Elizabeth

Függöny szolgáltatásaink: helyszíni felmérés karnis szerelés függöny tervezés függönyvarrás függöny tisztítás házhozszállítás Vállaljuk irodák, közületek, családi házak, lakások komplett függönyözését. Hívjon minket! Függönyét igénye szerint, kedvezményes áron, szakszerűen megvarrjuk Önnek !

Tuti menü