Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Élelmiszer nagykereskedés képes leírás: gevimpex - Bahamas [2. oldal]
részletek »

Élelmiszer nagykereskedés: gevimpex - Bahamas [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: nagykereskedelem.tlap.hu » Élelmiszer nagykereskedés
Keresés
Találatok száma - 30 db
gevimpex

gevimpex

A Gevimpex Trade kft széles skálát felölelő tevékenységet folytat. Kereskdedelmi valamint képviseleti tevékenységet. Legfőbb jelszavaink a megbízhatóság, a pontos rendes fizetés, a partnereinkkel ugyanakkor a rugalmas bizalmi alapon nyugvó korrekt együttműködés. Profilunk ugyancsak a Lengyelországból igen jó nevű édesipari termékek magyarországi behozatala. E körhöz a népszerű lengyel sütemények, és cukorkák forgalmazása tartozik, valamint a cukrászati termékek alapanyagainak behozatala.

Fogyasztószer - Herba fitt - Biotermékek webáruháza

Fogyasztószer - Herba fitt - Biotermékek webáruháza

Önnek is fontos az egészsége? Látogasson el webáruházunkba, ahol kedvére válogathat a biotermékek széles választékából! Fogyni szeretne, de nem tud dönteni a számtalan fogyasztószer között? Oldalunkon biotermékek széles skálájából válogathat, így biztos, hogy jól dönt! Testsúlycsökkentő italporok, tabletták minden mennyiségben!

MagicIce - 1gombóc

MagicIce - 1gombóc

1gombóc, 1 óriási ötlet. Cégünk fagylaltgombócokat csomagol egyesével. A fagylaltárusítás terén eddig fellépő összes problémára megoldást ad, az egyesével csomagolt fagyigombóc, melyet jelenleg 4 féle ízben ajánlunk szíves figyelmébe. Nincs szükség fagylalt pultra, fagylaltkanálra, fagylaltkanálmosó gépre, a berendezések működtetéséhez szükséges egyéb engedélyekre, csak egy mélyhűtőre, melyből bármikor szervírozhatóak a kimért, tökéletes méretű és formájú gombócok.

Élelmiszer Nagyker Webáruház

Élelmiszer Nagyker Webáruház

Élelmiszer nagykereskedelmi webáruház. Alapvető élelmiszerek (cukor, liszt, rizs, étolaj, stb) és még számos élelmiszer közvetlenül a nagykereskedőtől nagykereskedelmi áron. Budapesten és Pest megyében ingyen kiszállítunk 50 ezer Ft feletti rendelés esetén. Látogasson el webáruházunkba, és rendeljen még ma!

Oligo 2000 Kft

Oligo 2000 Kft

Cégünk 1994 óta vállal élelmiszer kiszállítást az ország egész területén kis- és nagykereskedelmi mennyiségben. Referenciáink között megtalálhatóak Budapest legnagyobb közintézményei (kórházak, nagyüzemi konyhák, börtönök, szociális otthonok, iskolák, óvodák, egyéb közintézmények) valamint éttermek. Az alapvető élelmiszereken kívül (cukor, liszt, rizs, étolaj, száraztészta) főzelék- és gyümölcskonzerveket, hús- és májkrémeket, ízeket, alkoholmentes italokat, pótkávékat, fűszereket, ételízesítőket és egyéb élelmiszereket értékesítünk. A választékbővítés, valamint az alkalmazott olcsó árak következtében árbevételünk dinamikusan nő. www.oligo2000.hu

Nagykereskedés - Metro

Nagykereskedés - Metro

Nagykereskedés - Metro Jelenleg az ország 10 legnagyobb városában működő 13 áruházunk óriási választékából választhatnak és vásárolhatnak. Friss termékek lehető legszélesebb választékával elégítjük ki a professzionális vásárlók igényeit. Termékeink * Friss hús * Zöldség * Friss hal * Borválaszték

Ganoderma

Ganoderma

Orvosként szinte naponta találkozunk csodát ígérő táplálékkiegészítőkkel, gyakran betegeink kérik ki véleményünket a különböző gyógyhatású készítményekkel kapcsolatban. Innen is ered a szkepticizmus, hiszen sok esetben a jótékony hatások nem bizonyítottak, és a betegek által remélt gyógyulás vagy javulás is elmarad. A Ganoderma gyógygomba napjainkban egyre nagyobb népszerűségnek örvend s bár, korábban csak a keleti kultúrák gyógyítói használták, de napjainkban az alternatív nyugati medicina részese lett. Az orvosi szakirodalomban utánaolvasva a Ganoderma lucidumnak, meglepő, hogy mennyi tudományos tény támasztja alá a gomba jótékony hatásait. Hatásspektruma rendkívül szerte ágazó.

DXN Spirulina

DXN Spirulina

A spirulina egyfajta kék-zöld alga, mely gazdag proteinben, béta-karotinban, klorofillban, antioxidánsokban, ásványi anyagokban és más olyan tápanyagokban, melyekre szervezetünknek szüksége van. Továbbá az egyik legismertebb lúgos táplálék, mely segít abban, hogy a gyenge, savas szervezet egészséges, lúgos állapotúvá váljon.

Vacsi Kft

Vacsi Kft

Két család közös elhatározása lévén 1998 tavaszán megalakult a kecskeméti székhelyű VACSI Kft. A vállalkozás húsárú-készítmények értékesítésére szakosodott. Egy hűtődobozos kis-tehergépkocsival kezdtük a kiszállítást. A vásárlói igények rohamos növekedése megkövetelte, hogy létrehozzuk hűtőraktárral kibővített telephelyünket, ahonnan a több megyére kiterjedő értékesítést folytatunk. Cégünk, fennálása óta folyamatos fejlesztésekkel a vásárlói igények mind magasabb szintű kiszolgálására, valamint az Európai Unió-s követelmények előírásainak teljesítésére törekszik. 2004-ben bevezetésre került a HACCP minőségbiztosítási rendszer, mely követelmények szigorú betartásával hatékonyabb kiszolgálást teszünk lehetővé. Mára cégünk egy kiterjedt terítői hálozattal rendelkezik, mely hazánk középső és Budapest területét szinte teljesen lefedi. Több mint 700 különböző termékkel foglalkozunk, melyeket csaknem 1000 partnerhez juttatunk el. Cégünk 2005-ben egy nagyobb beruházás keretében 8 új /Ford Transit/ teherautót vásárolt.

Hirdetés
 Rozmár web-áruház

Rozmár web-áruház

rozmár nagykereskedés minőségi élelmiszerek egydi válaszétka web-áruházunkban éttermeknek boltoknak hipermarketteknek. Szeretettel várjuk raktárbázisunk boltjában, ahol a vásárláson kívül kérésére bemutatjuk teljes termékválasztékunkat. Google térkép É 47.37 785 fok K 19.04 436 fok 2310 Szigetszentmiklós, Kántor utca 5. Az M0-ás 19-es kilométerszelvényénél. 2 percre a Flóra Hungária nagybani virágpiactól Nyitva: munkanapokon 8-17

Food Export Kft

Food Export Kft

Salatini, capollini, kréker, sós, édesség, élelmiszer, food, export, import,confectionery, nagykereskedelem, nagyker, perec, forgalmazó, ropi, snack, petit beurre, ostya, sós keksz, édes keksz, keksz, élelmiszer,csokoládé,cukorkák, cukorka, édesség, logisztika, raktározás

Balzano Alimentari Kft

Balzano Alimentari Kft

A Balzano Alimentari Kft. 2006-ban, azt követően alakult társaság, hogy alapítója, Giuseppe Balzano elhatározta, hogy Olaszország tipikus és kevésbé ismert élelmiszeripari termékeit megismerteti a magyar piaccal.

Bahamas

Bahamas

emutatkozunk... A BAHAMAS Kft. 1994-ben, családi vállalkozásként kezdte meg tevékenységét a hazai élelmiszerkereskedelem gyorsfagyasztott termékforgalmazás szegmensében. Ma már a nagykereskedésünk által forgalmazott termékek országos szinten megtalálhatók partnereinknél. Kiknek ajánljuk? Elsősorban éttermek, vendéglátóipari egységek, büfék, konyhák, élelmiszer-, hús-, hentesáru üzletek, viszonteladók részére kínáljuk minőségi, gyorsfagyasztott termékeinket. Minőségpolitikánk... Garanciája a HACCP és az EN ISO 9001:2008 és EN ISO 14001:2004 minőségbiztosítási rendszerek bevezetése és teljeskörű alkalmazása. Hol vagyunk? Dunakeszi telephelyünkön működik nagykereskedésünk, mely modern, 1000 tonna tárolókapacitású hűtőházzal rendelkezik, így partnereink és vásárlóink számára biztosítani tudjuk a folyamatos áruellátást, illetve a termékek szakszerű tárolását. Áruszállítás: Termékeink szállítását hűtőmotorral felszerelt, állandó, 18 °C-os szállítási hőmérsékletet biztosító szállítójárművekkel végezzük. Túrajárataink napi rendszerességgel közlekednek Budapest, Pest megye és Nógrád megye területén, biztosítva ezzel partnereink számára a megrendelt árumennyiség gyors és szakszerű kiszállítását. Természetesen a megrendelt árumennyiséget Dunakeszi telephelyünkről vásárlóink saját szállítójárművel is elszállíthatják.

Tuti menü